Thursday, 28 July 2011

MAIN BOTOL(BOLA)!!!!!

ARI TOK TADIK KAMEK ORANG POMPUAN NGAN LAKI KELAS KAMEK ORANG MAIN BOTOL PEREMPUAN LAWAN LAKI 1ST 1ST YA KELAS KAMEK ORANG JAK MAIN DAHYA ADA ORANG KELAS SEBELAH DATANG MAIN JUAK LAMA LAMA MAKIN RAME ORANG MAIN KAMEK ORANG MAIN DEPAN KELAS YA BUKAN DEKAT PADANG SEKOLAHKA KA T CNE KA.....ASAL JAK CIKGU DATANG BUAT BUAT STOP MAIN TAPI KALAU CIKGU DAH PERGI SAMBUNG AGIK....HEHEHE....HEBAT X?????HEHEHE....>.<...YA JAK LAH KAMEK MOK MADAH ARI TOK K BYE ....IBOH LUPAK ADD KAMEK KAT FB!!!!BYE!!!

Saturday, 23 July 2011

IVY nangis!!!!

tok cerita ari rabu juak tok pasal hadiah juak ngan pasal ivy .....ivy, kamek ngan rogibson pengawas kamek orang pengawas diri kat belakang...pengawas laki diri depan pengawas perempuan diri belakang ivy sebelah kamek jak...sebelah ivy orang yang molah ivy nangis(malas mok sebut namanya kelak nya marah lak)ivy dapat hadiah nombor2nd dalam grammar,dahya ivy buka masa perhimpunan ya juak dahya kawan diri sebelah nya nangga hadiah ya.....orang sebelah ya tauk ivy suka sapa ya lah nya gun pengetahuan nya ya untuk ugut ivy.....ivy bagi lah nya hadiah ya sebelum orang yang diri sebelahnya ya bagik tauk orang yang ivy suka sapa.....dah sampe kelas kamek orang lain tengah cerita tentang hadiah masing masing lah depan ivy...kawan kamek sorangmadah lepas ivy pegi ya magdelyne madah bah kesian saya tengok ivy bah muram saja pasya ivy lap tingkap dah ivy lap tingkap ya kamek panggil kawan kamek kamek suroh seknya block ivy jalan....dah ya dah kamek orang smua block ivy kamek orang tanya lah ngan ivy.......magdelyne tanya pahal awak ivy sedih sya tengok awak kata magdelyne pasya cecelia madah yalah saya nak nangis tengok awak camni kata cecelia yang lain pun sama lah madah ya lah ya lah ya lah kamek terangkan lah pa yang belaku dah magdelyne madah sabarlah ivy terus kamek pupuk belakang ivy terus keluar lah air mata ivy ivy jalan gi tempatnya kamek orang apa lagi ekotlerrr....kamek diri depan depan ivy magdelyne dekat belakang ivy sebelah kamek loviana kamek tengah tengah loviana ngan cecelia lah pasya dah kamek orang semua pujuk ivy kamek nangga magdelyne.....dah dah dah!!!!air mata magdelyne pun dah guguk kamek bagi tauk kawan nok kat sebelah kamek ya seknya nangga lah juak kamek orang tiga pergi tem[pat lain lok dahya loviana madah saya pun maok nangis tengok ivy cecelia pun madah kedakya kamek madah lah jarang kan kita tengok ivy nangis tulah kamek orang tiga jak ya pasya vera datang madah ngan kamek jum kita ambik balit hadiah ivy tu jum kamek ok jak lah kamek duak vera pegi lah ambik hadiah ivy balit dah kamek orang ambik dari orang ya kamek orang duak bagi lah dengan ivy dah lama pasya ivy dah stop nangis kamek madah ngan ivy kalau awak dah okey pas ngan saya k lama kamek tunggu nya pas kamek masa cikgu dah datang kamek madah ngan ivy tangan sya tengah tunggu awak ivy......dah tiga subjek dah bru ivy pas tangan kamek...pasya selepas cikgu seterusnya datang masa cikgu mengajar ivy madah saya kena ugut betol btol bah pasya kamek tanyak ngan ivy guna apa nya ugut ivy bagi tauk lah nya ugut guna yang nya tauk ivy suka sapa ya masa rehat datang perempuan ya mintak maaf......k lah sakit dah tangan kamek tekan tok k bye2 jangan lupa k add kamek kat FB










....

BAJU PUTIH....

sebenarnya perkara tok ari rabu minggu tok mok tulis disebabkan lupa ajak ajak baru ari tok dapat tulis........tok bkan cerita cerita ang berlaku ka apa...tok pasal kelemahan diri kamek...sebenarnya kamek sik dapat pake baju putih...dapat dapat tapi mesti akan kotor cam ari rabukan pake baju kokurikulum...pake baju puteri islam senanya kame sik mokmjadi puteri islam kamek mok jadi pengangkap...a cikgu suroh jadi puteri islam cikgu madah "SEMUA MURID PEREMPUAN ISLAM SILA KE MEJA PENDAFTARAN PUTERI ISLAM"a lah sebabnya.....balit kepada cerita baju putih tadik...kan baju puteri islam warna putih nak...masa ya lah kamek orang molah perhimpunan lain daripada yang lain kan...kawan kamek dapat hadiah kamek dapat juak tapi sikda glitter kawan kamek ada....kamek tulis kat meja kamek guna glitter ya pas rehat kamek lupa kamek ada tulis guna glitter sia..kenak lah baju kamek habis kuning baju campur kilat kilat.....asal pake baju putih jak guarenti kotor.....eesshhh3 terukkan...hehehehe

Friday, 15 July 2011

YAY!!! SIK PAYAH TUITION!!!

YAY!!!! ari tok x payah tuition sebab kakak kamek ada sekolah dahya bapa kamek call kamek (masa kakak kamek kat sekolah ya)nya tanyak mok tuition ka sik....kamek madah kakak sekolah pasya bapak kamek madah ko pegi la tuition kedirik..... kamek cakap... sik mok dahya bapak kamek madah iboh jak lah tuition pasya kamek pura-pura sik dengar biar nya sik cam kamek gembira sebab sik pegi tuition(pande sik???) sik da lah pande gilak...eksen jak tulis sia.....k...bye...(add me onn facebook)iboh lupa!!!!

Sunday, 10 July 2011

BROADBAND!!!

Sebenarnya setiap ari sekolah contohnya ari isnin,selasa,rabu,khamis ngan jumaat...bapak kamek ambik broadband dari kamek orang...tapi kakak kamek ada kerja sekolah yang nya mok molah tapi masa ari minggu ngan sabtu ya nya lupak...ya lah kamek orang dua tapok broadband di...........(x boleh bagi tauk) boleh lah ambik kesempatan mok bukak blog ngan facebook....kalau bapak kamek tauk guarenti nya marah kadang kadang kamek orang tapok broadband nya ambik wayar pake cas laptop.....eeeessshhhh3....ya pun x boleh....hehehehe....k..lah ya jak post mok di molah ari tok cukup kali nak????biarlah ada ku kesah....kamek mok makan mi lok..bye2(gago jak mok madah)

Thank to My Kakak

terima kasih ngan kakak kamek sebab maok tolong kamek edit blog kamek .. nya dah tolong kamek molah header nok kat atas ya .. letak gambar keluarga kamek juak .. ngan letak "clock" dalam blog kamek yang sik seberapa tok .. thank u !TAPI!!!!problemnya...nya sik mok ajar kamek molah semua benda ya .. jaik nya ya ~~ huhu .. :'(  sik pa la .. mungkin nya malas tadik .. sik da mood mok ajar kamek .. lain kali la mek mintak nya ajar kamek molah semua ya .. k , lah .. malas mok nulis panjang2 .. tok da sikit "pic" kakak kamek .. mun mok mintak tolong , add nya kat fb ..ehh !! add kamek juak .. hehe .bye !



sorry ! kamek curi2 upload gambar nya ..hehe

Hari Ahad Yang Paling Boreng!!!!

Boring ehh...hari ahad ari tok ya lah masa ya kamek tengah ngantok dahya lapar gik...first, pegi mall dahya hantar mak,kakak,adik,mak cik,pakcik ngan cousin kamek. Kamek ngan bapak mek carik parking pasya limpas pizzahut terus dapat parking depan pizzahut...pa gik madah lah ngan bapak mek mok makan pizza bapak kamek masa ya pun tengah lapar ok jak lah....pasya nangga penoh jak meja dekat tingkat bawah kat atas x apat sebab ada orang booking 40 orang.... birthday kali ..order lah pizza 2 jenis tapi take away lah ngan garlic bread....lama tunggu akhirnya siap pun...pasya pegi Nasi Ayam Singapore mok beli air tin dahya sementara nunggu yang dekat mall ya call untuk memberitahu dah abis shopping(ESHEHMEN!!!!standard alu juak ayat)kamek orang dua makan lah lam kereta pasya orang dah call ambiklah...dahya g makan ....dahya pegi nangga rumah kawan kamek ngan syle rumah orang lah pasya balit.....kedak bezzz nak???....... tapi BORING!!!!!